Iskazivanje interesovanja za vakcinisanje protiv COVID-19

20 godina Centra Millennium

Na današnji dan, 5. aprila  2001. svečano je otvoren Centar Millennium.

Tadašnji premijer Republike Srbije Zoran Đinđić, predsednik Hemofarm koncerna Miodrag Babić, Milorad Đurić, tada predsednik opštine Vršac, ondašnji predsednici Jugoslovenskog olimpijskog komiteta i Košarkaškog saveza Jugoslavije, Dragan Kićanović i Želimir Cerović simboličnim povlačenjem traka i otvaranjem velikog koša prepunog lopti i balona označili su početak rada dugo željenog sportskog centra.

Uz direktan TV prenos na nacionalnoj televiziji, prigodan program i defile vršačkih sportista, brojne prisutne novinare štampanih i elektronskih medija, spektakularno otvaranje ovog hrama sporta, kulture i zabave pozdravili su uz oduševljenje i mnogobrojni građani.

Vršac je dobio priliku da bude domaćin velikih i važnih sportskih takmičenja, kulturno umetničkih programa i drugih dešavanja. i svoju priliku je iskoristio – Evropska prvenstva u košarci i rukometu, Svetska liga u odbojci, utakmice nacionalnih selekcija u svim kategorijama, državni kupovi… koncerti, spektakli i predstave postali su sastavni deo svake sezone u našem gradu. Vršac i Millennium posetili su brojni značajni i uticajni ljudi iz sveta politike, biznisa, sporta, kulture i zabave.

Lišeni mogućnosti da sa Vama obeležimo godišnjicu velikim spektaklom, u narednim mesecima podsećaćemo vas na važne događaje koji su se dogodili u našem gradu i Centru Millennium. Ujedno ćemo se potruditi da, kada globalna pandemija bude iza nas i život se vrati u normalne rokove, nađemo načina da zajedno proslavimo.

Fotografije sa svečanog otvaranja Centra Millennium pogledajte u galeriji.