Iskazivanje interesovanja za vakcinisanje protiv COVID-19

Sport: obaveštenje o terminima košarkaških utakmica

Obaveštavamo ljubitelje košarke o terminima košarkaških utakmica koje reprezentacija Srbije igra ove nedelje u Centru Millennium.

Ženska seniorska košarkaška reprezentacija Srbije završni deo priprema obaviće u Centru Millennium. U okviru boravka u Vršcu naša reprezentacija odigraće kontrolni meč sa reprezentacijom Turske u subotu 22.06. u Centru Millennium sa početkom u 20,30 časova.

Reprezentacija Srbije se u ponedeljak vraća iz Francuske gde je završila turnir u Renu. U narednih par dana reprezentacija će trenirati u Beogradu, a pripreme za šampionat Evrope završiće u Vršcu. Prvenstvo Evrope počinje 27. juna kada će naš tim igrati protiv Belorusije, dok će protivnici u grupi 28. i 30. juna biti još i Rusija i Belgija.

Takođe u okviru priprema za svetsko prvenstvo koje se odžava na Kritu od 29. juna do 07. jula, košarkaška reprezentacija Srbije do 19 godina odigraće dve kontrolne utakmice sa reprezentacijom Francuske. Utakmice se igraju u ponedeljak u 18h i utorak u 18h u Centru Millennium.

Dođite da podržite naše košarkašice i košarkaše i da ih dostojanstveno ispratimo na Evropski i Svetski šampionat.